חפש
שרת 51 נתניה, טלפון: 09-8320333 רב קווי

שיתוף הפעולה בין אינטל ו- Major League Baseball יאפשר צפייה ישירה וחינמית במשחקים שבועיים דרך מציאות מדומה

שלום, נשמח לקבל את הערכתכם לכתבה ולכותבים שלנו באמצעות לחיצה קטנה על כפתור הלייק! תודה
VIVE TRACKER פלא גדול
מה זה ALICE VR ?
הירשמו לניוזלטר שלנו עכשיו.
שידור ישיר וחי של מציאות מדומה מליגות הספורט המובילות בעולם, הופך יותר ויותר נגיש. שיתוף פעולה חדש ומשמעותי של שלוש שנים בין אינטל ו- MLB, הליגה העולמית המובילה בבייסבול, יעבירו שידורים ישירים של משחקי בייסבול דרך מציאות מדומה בחינם למכשירי מציאות מדומה של אינטל בטכנולוגיית  “True VR”.
היישר לאחר יצירת ההסכם לשידור של מספר תחרויות גולף של ה- PGA Tour במציאות מדומה, אינטל הודיעה כעת על השקת שיתוף הפעולה במשך שלוש שנים עם MLB הקושר שידור חי של משחקי בייסבול עם הרגעים הגדולים במציאות מדומה. 
אולי גם יעניין אותכם:
מתרגם ועורך המאמר: עמית קיסר, מאמר בלעדי לאתר מציאות מדומה ישראל.
 
 
שידור משחקים בחינם במציאות מדומה, כל שבוע
תחילת שיתוף הפעולה יתחיל בשידורים חיים על ידי אינטל, של משחק שבועי בכל יום שלישי במהלך העונה הרגילה של MLB ב-2017 בחינם. כל שידור כזה בטכנולוגיית מציאות מדומה יהיה זמין גם לשידור חוזר על פי בקשה וגם לצפייה ברגעים הגדולים במציאות מדומה. בעונות הבאות במהלך השלוש שנים של ההסכם, אנחנו מצפים לראות ניתוח ישיר של המשחק בזמן אמת וכן הצגה של חבילות נוספות בתשלום.
השידור הישיר במציאות מדומה נעשה באמצעות הטכנולוגיה של אינטל “True VR”, שזמינה כעת רק על משקפי המציאות המדומה של סמסונג. הטכנולוגיה הזו עושה שימוש במצלמות סטראוסקופיות פנורמיות, שפועלות דרך הטכנולוגיה של אינטל מ-2016 של שידור ישיר של מציאות מדומה דרך חברת Voke. המצלמות מאפשרות מבט פנורמי (אבל לא לגמרי 360 מעלות) של צפייה תלת מימדית באיצטדיון בייסבול.
לשידור המשחקים של MLB במהלך העונה של 2017, אינטל מתארת שיהיו עד ארבע זוויות צילום זמינות בכל משחק, והצופים יוכלו לעבור ביניהן בחופשיות, או יוכלו לבחור לצפות בגרסה המעובדת שתוכל לכלול צפייה במשחק דרך מצלמה רגילה שתיכלל בתצוגה של המציאות המדומה. המראה ההדמייתי יעניק "סטטיסטיקות בזמן אמת של שחקנים ושל הקבוצה, כולל נתונים מעובדים ו [...] ניתוח בלעדי משולב באפליקציה". 
"אנחנו מתרגשים להביא את החוויה של המציאות המדומה של אינטל “True VR”, לאוהדים ברחבי המדינה כל שבוע", אומר קני גרש, EVP, Business ב- MLBAM, במסיבת עיתונאים. "שיתוף הפעולה שלנו עם אינטל ישאיר את MLB בחזית היזמות הטכנולוגית בשביל האוהדים שלנו, על מנת לקרב אותם לאקשן".
לוח הזמנים ליוני
לוח הזמנים לחודש יוני של מה שנקרא ‘Intel True VR Game of the Week’:
·        Cleveland Indians  נגדColorado Rockies
o  June 6 at 8:40PM ET / 5:40PM PT
·        Kansas City Royals  נגד San Francisco Giants
o  June 13 at 10:15PM ET / 7:15PM PT
·        Detroit Tigers  נגד Seattle Mariners
o  June 20 at 10:10PM ET / 7:10PM PT
·        St. Louis Cardinals  נגד Arizona Diamondbacks
o  June 27 at 9:40PM ET / 6:40PM PT